top of page

Wat gebeurt er daar allemaal op de KSA?

Op deze pagina kom je te weten wat er zich allemaal nog gaat afspelen op de KSA . Enkele nieuwsflashes en een agenda met de belangrijkste gebeurtenissen zorgen dat je van alles op de  hoogte bent

ZONDAG 10 SEPTEMBER vliegen we er terug in met het nieuwe KSA jaar!!! 


Wil je eens komen proberen en ben je een jongen tussen 6 - 16 jaar oud? Dat mag gerust! Je kan ons vinden aan De Biesakker, Sint Andreasstraat 2 te Balen. 


We spelen er heel de namiddag van 14u tot 16u30 de zotste spelletjes! Van kampen bouwen tot nerf-battles en allerlei pleinspelletjes. Je kan het zo gek niet bedenken! In de zomer gaan we zelfs op een mega spetterend kamp.


Tot dan :)) !!

Startdag KSA Balen 2023.jpg
ziekenfonds.jpg
Jouw ziekenfonds betaalt je volledige inschrijvingsgeld terug. Klik op de knop hieronder. Een door ons ingevuld document zal voor u gedownload worden. Let op, u moet zelf nog de gegevens van uw kind invullen!
 

Beste leden en ouders,

Het nieuwe KSA is weer begonnen! Iedereen van 6 tot 16 jaar is welkom om elke zondag namiddag van 14-16:30 uur mee te komen spelen!

Ben je nog niet zeker of de KSA iets voor jou is? Geen probleem! Je mag een paar rondes komen proberen om te zien of dit ravotten met vrienden iets voor jou is of niet! Ben je wel zeker van je stuk en wil je nog een super tof jaar tegemoet gaan? Dan kan je je inschrijven: bij het rubriekje ''inschrijven'' moet je gewoon alle stapjes volgen. 

Indien er nog vragen zijn kan je de telefoonnummers en emailadressen van onze twee hoofdleiders terug vinden op de site.

Hopelijk zien we jullie zondag, de leiding heeft er nog altijd keiiiiii veel goesting in!!

Groetjes,
De leiding

KSA SITE.png
Anker 1
Momenteel geen evenementen
bottom of page