Wat gebeurt er daar allemaal op de KSA?

Op deze pagina kom je te weten wat er zich allemaal nog gaat afspelen op de KSA . Enkele nieuwsflashes en een agenda met de belangrijkste gebeurtenissen zorgen dat je van alles op de  hoogte bent

Beste leden en ouders,

Het nieuwe KSA jaar staat weer op punt om te beginnen. De eerste ronde zal dus doorgaan op 12 september en zal duren van 14 uur tot 16.30. Na de ronde is iedereen nog welkom om een glaasje te komen drinken en indien mogelijke vragen te stellen. Iedereen van 6 (of zes jaar wordt in 2022) tot 16 jaar is zeker welkom om de KSA te komen leren kennen!!

 

Ben je nog niet zeker of de KSA iets voor jou is? Geen probleem! Je mag een paar rondes komen proberen om te zien of dit ravotten met vrienden iets voor jou is of niet! Ben je wel zeker van je stuk en wil je een super tof jaar tegemoet gaan? Dan kan je je binnenkort inschrijven: bij het rubriekje ''inschrijven'' moet je gewoon alle stapjes volgen. Deze link komt 8 september op de site!

Indien er nog vragen zijn kan je de telefoonnummers en emailadressen van onze twee hoofdleiders terug vinden op de site.

Hopelijk zien we jullie zondag, de leiding heeft er al keiiiiii veel goesting in!!

Groetjes,
De leiding

KSA SITE.png
ziekenfonds.jpg
Jouw ziekenfonds betaalt je volledige inschrijvingsgeld terug. Klik op de knop hieronder. Een door ons ingevuld document zal voor u gedownload worden. Let op, u moet zelf nog de gegevens van uw kind invullen!
 
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen